Workshop de Verwondering

De Verwondering 2019
Op zondag 17 februari start ‘De Verwondering 2019’, een reeks van verbindende workshops bij Wajid in Den Haag.

In een veilige omgeving gaan we door middel van oefeningen ervaren hoe we vanuit puurheid in contact kunnen komen met onszelf en anderen.

Laat je zintuigen prikkelen, laat je verwonderen. Bekijk de wereld met elkaar op een andere manier, alsof alles wat we zien, horen, ruiken, proeven  en voelen, de eerste keer is. Geef je over en wordt 1 met het moment, jezelf en elkaar. En ervaar wat er dán gebeurt….

Wat gaan we doen?

  • Je jezelf laten zijn: laat jezelf horen, zien, lezen. Druk je uit op wat voor een manier dan ook, vanuit je kracht, vanuit je kwetsbaarheid.
  • Verbinden: maak vanuit je essentie contact met de ander.
  • Bewegen: we nemen je mee in de dans, zoals je nog nooit gedanst hebt.
  • Voelen: we gaan aanraken en masseren.
  • Spelen met polariteit.

In deze workshop serie is er ruimte voor co-creatie en alles wat  vanuit flow en intuïtie komt is welkom. Dit is ook jouw podium.

Voor wie
In deze workshop richten we ons op diegenen die al enige ervaring hebben met tantra en gewend zijn om zich kwetsbaar op te stellen in een groep. In de oefeningen die wij bieden wordt er gespeeld met intimiteit en sensualiteit en gaan we ervan uit dat als je je inschrijft, je hiervoor open staat.

De groep zal bestaan uit ongeveer 30 deelnemers met ongeveer gelijke aantallen mannen en vrouwen.

Wie ben ik
Marelde Jensma
Ik hou van echt, intens, puur, genieten, spelen, verstillen en losgaan. Ik dans vaak buiten de lijntjes en raak je daar aan waar de grenzen willen en mogen oprekken. Ik voel het diepe verlangen om mijn hart te volgen om tot mijn eigen kern te kunnen komen. Hiervoor verhoog ik mijn lichaamsbewustzijn door dagelijkse practice (mysore, zeezwemmen, (tantric) dans, voeding). Daarnaast beloop ik, samen met mijn lief en vader van mijn 2 kinderen, het avontuurlijke tantra pad.

In mijn praktijk ‘bewustzijn in ontwikkeling’ begeleid ik, met heel veel liefde, cliënten in hun processen (fysiek, emotioneel en spiritueel). Ik voel me iedere keer weer nederig en intens dankbaar als blokkades gaan stromen en ik van zo dichtbij heling mag zien ontstaan.

Daarnaast heb ik een verbindende kracht om op de juiste tijd en plaats mensen bij elkaar te brengen. Dit loopt als rode draad door mijn leven. Hierdoor ontstaan de meest mooie groepen! Met mijn spaceholding kwaliteiten creëer ik een veilige ruimte waardoor jij tot expressie mag komen, durft te spelen en ontdekken, ook op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

De Verwondering is het tot bloei gekomen zaad van kennis en ervaring opgedaan tijdens mijn levensreis in mijn eigen praktijk, hobby en opleidingen. Een vruchtbare grond, met ruimte voor heel veel verschillende bloemen! Doe je met me mee?

In de ‘verwondering’ word ik bijgestaan door een krachtig team: Michael Heer, Mariette Frits, Michelle de Bree, Ellen Paalman, Hilde Verhoef.

Data
Zondag 17 februari
Zondag 24 mrt
Zondag 28 april
Zondag 26 mei
Zondag 23 juni

Vanaf 19.00 inloop. We starten om 19.15 tot  22.30

Deelname is mogelijk als je minimaal 3 van de 5 data kan.

Kosten
162 euro incl. BTW voor de volledige reeks van 5 workshops.
144 euro incl. BTW voor 4 workshops
117 euro incl. BTW voor 3 workshops

Mocht je 3 of 4 workshops boeken en je wil later nog een workshop meedoen, dan betaal je 40 euro.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

  • Je plek in de workshop is pas gereserveerd na volledige betaling van het inschrijfbedrag.
  • Als ‘de Verwondering’ de workshop afzegt, ontvang je het volle bedrag terug.
  • Als jij je na inschrijving afmeldt dan zijn de geld-terug-afspraken:
  • Afzeggen tot 4 weken voor de eerste workshop uit de reeks: 50 % retour.
  • Afzeggen later dan 4 weken voor de workshop: geen geld terug.

Locatie
De workshopreeks vindt plaats in Wajid.

Prins Hendrijkplein 1
2518 JA Den Haag

Bereikbaarheid en parkeren

Aanmelden
Stuur een pm naar Marelde Jensma (mmjensma@gmail.com). Jezelf aanmelden voor deze groep geeft je niet automatisch toegang tot de workshop. Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier en vindt er een kennismakingsgesprek plaats alvorens er de aanmelding definitief is.