Tantra Muse & Dokter Love

Wil jij je relatie een liefdesboost geven? Beweging brengen in vastzittende, hardnekkige patronen?

Wil jij de sparkle en het bruisende van toen jullie elkaar ontmoeten weer her-ontdekken?

En wil jij je relatie met jeZelf en je partner verdiepen?

Dan ben je aan het juiste adres bij Tantra Muse & Dokter Love.        love

Hoe zou het zijn als je de ander voorbij de dagelijkse beslommeringen werkelijk ontmoet. Voorbij de ergernissen en ingesleten gewoontes, het mooie in de ander zien: weer (h)erkent waar je verliefd op werd en op viel ipv waar je later over valt. Verbinden op die diepere laag, daar waar de liefde moeiteloos stroomt. Ben je bereid om jezelf én je geliefde eens echt aan te kijken, te voelen, te luisteren en elkaar te ontvangen in alles wat zich wil laten zien?

Leren spelen met je feminine en masculine kanten en deze bewust inzetten om de polariteit te versterken, waardoor de aantrekking en nieuwsgierigheid naar de ander vergroot.

Durf je het avontuur aan te gaan met je geliefde en sta je open om de god(in) in elkaar te ontmoeten?

Wij nodigen je van harte uit, in een veilige en warme setting te spelen en te helen, te ontmoeten en te Zijn met elkaar. We werken met dans en aanraking, sharing en vertragende oefeningen om helemaal in het lijf te zakken.

Wat je kunt verwachten:

  • Je ontvangt inzichten en antwoorden vanuit je lichaam over jezelf en je relatie: laat je meenemen en verrassen door de innerlijke wijsheid van jouw lichaam!
  • vanuit je hoofd naar het hart, lichaam en Voelen.
  • dieper en liefdevoller contact met jeZelf en je partner.
  • vergroten en leren spelen met polariteit.
  • meer plezier en lichtheid in jullie dagelijks samenzijn.

Wat we van jullie verwachten:
Een heldere intentie over wat je verlangt en zoekt in deze sessie(s). Dat je verantwoordelijkheid neemt over hetgeen je tegen komt bij de ander: we delen en communiceren in onze sessies altijd vanuit onszelf (en zullen hierin ook ondersteunend zijn en tools aanreiken om dit te bereiken).

Uit iedere sessie komen inzichten die we praktisch vertalen naar hoe hier in het dagelijks leven mee te werken. We verwachten commitment over het aangaan van het thuiswerk. Denk hierbij aan het tijd maken om met elkaar te oefenen, tijd voor solo oefeningen. Het lezen van (stukjes) uit een boek. We bieden dit alleen aan als traject.

Liefde
Authentieke verbinding, elkaar VOLledig zien.