Reconnective Healing

Inhoudelijke informatie
Reconnective healing is vaak een fijne en bijzondere ervaring. Ik breng jou in contact met helende frequenties. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid meer in balans te komen op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Welke frequenties?
Reconnective healing maakt gebruik van een al omvattende, brede bandwijdte van energie, licht en informatie. Deze frequenties werken op kwantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam en onze geest. In tegenstelling tot de tot nu toe bekende energie-healing-technieken zijn de Reconnective healing frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt.

Voor wie is reconnective healing:
De frequenties van reconnective healing bieden ons de mogelijkheid meer in balans te komen. Omdat heelheid alleen kan ontstaan als er op alle niveaus meer balans ontstaat, kan je ook om diverse redenen voor een reconnective healing sessie(s) kiezen.

Zo heeft dr. Konstantin Korotkov uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit van Reconnective Healing.
Eén van zijn onderzoeken heeft hij gedaan bij Russische Olympische atleten. Hun energieniveau nam na een Reconnective Healing sessie toe met 17 %!
Andere gemeten resultaten zijn: verbeterde werking van het immuunsysteem, kalmering van het zenuwstelsel en een betere onderlinge celcommunicatie. Dus een beter herstel en functioneren van cellen, waardoor de vitaliteit verbetert.

Onderzoek
Reconnective healing geniet wereldwijd belangstelling en wordt onderzocht door wetenschappers uit verschillende landen, met interessante resultaten. Voor meer (wetenschappelijke- en achtergrond) informatie over Reconnective Healing
lees meer

 

“ Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld” –Eric Pearl-

 

 

Note: Reconnective Healing® is niet een vervanging voor medische behandeling en/of medicijnen. Bij ziekte, neem contact op met een dokter.