Marelde Jensma

Less is more, is al jaren mijn motto. Vertragen en kwaliteit mijn streven. Zie dat maar eens in de praktijk te brengen in onze westerse maatschappij, waar snelheid en kwantiteit belangrijk zijn.

Mijn weg lijkt zich te verschuiven van mentaal alles willen begrijpen (studeren aan de universiteit), er eindeloos over praten en uitwisselen, naar steeds meer werkelijk ervaren, voelen en de verstilling opzoeken. Dit vind ik ook tijdens de trainingen, workshops en sessies die ik tot op heden volg en geef: leven en leren gaan bij mij hand in hand.

Bewegen en bewogen worden. Verbinding is voor mij een sleutelwoord.  Mensen onderling verbinden, verbinding zoeken tussen de ander en mezelf en vooral ook de verbinding met mezelf opzoeken.
Samenwerken en doorverwijzen staan dan ook centraal in wat ik doe en hoe ik leef. Ik geloof in overvloed en dat er voor iedereen genoeg is.

M ROND

‘Verlicht jezelf en laat de wereld stralen’

 

~ Marianne Williamson ~
“Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn”.