Ervaringen Helende Reis

Hilde Verhoef, medium

Mijn reis-ervaring bij Marelde:
Ik was al bekend met de helende reis van Brandon Bays. Een mooie zachte geleide meditatie die er voor zorgt dat je in diepere lagen van je lichaam kan helen en transformeren.
In augustus nam Marelde me mee naar mijn hartchakra. Ik ontdekte een nieuwe ruimte, aanschouwde mijn longen en zonk diep in de emoties die mijn lichaam wilde los laten.
Geen drama’s, simpelweg kijken, voelen, ademen en loslaten. De stem van Marelde is zacht en aanwezig. Ze kijkt met je mee als je de diepte in reist. Heel veilig, heel geborgen en heel beschermend.
Ook kreeg ik de opbouw te zien van de aankomende periode. Dat was een mooie toegift. Ik voel me prettig bij Marelde. Ik krijg echt het gevoel dat ik in hele diepe lagen durf los te laten en op te ruimen en dat ik echt veranderd ben.
Een paar reizen per jaar raad ik iedereen aan.

Yvonne Weeseman, therapeute
Marelde is een stralende persoonlijkheid. Wanneer zij op onze workshops
aanwezig is dan voel je haar licht. Ze is integer en bevraagt zichzelf:
“geef ik nu het beste van mijzelf?” en dat is heel mooi om te zien. Wanneer
ze met mensen werkt is ze open voor wat er komt en denkt ze oprecht mee in
hun hulpvraag. We zijn altijd dankbaar als ze bij ons is.

Titia Verbeet, lichaamsgericht therapeute
Ik heb een helende reis onder begeleiding van Marelde mogen doen (tijdens seminar Helende Reis).
 Al toen zij in de groep plaatsnam, voelde ik haar prettige ontwapenende energie. Door haar fijngevoeligheid en rustige benadering kon ik mij helemaal ontspannen en richten op wat er bij mij speelde.
Haar veilige aanwezigheid maakte dat ik diep kon gaan in mijn proces en mij meer en meer kon overgeven aan wat mijn essentie, mijn bron mij wilde laten weten.
 Het terugkeren naar het hier en nu voelde ook geweldig: het is toch prachtig als een zo warme, fijngevoelige vrouw je welkom heet! 
Ik ben erg dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen Marelde.
 En zal niet schromen om anderen naar je toe te sturen voor een Helende Reis onder jouw deskundige begeleiding!