Mindfulness

Introductieavond Mindfulness
Vraag je je af wat Mindfulness is? Wil je weten of Mindfulness iets voor jou is? Dan is dit een mooie mogelijkheid om ermee in aanraking te komen.
Het programma bestaat uit:
– uitleg wat Mindfulness is
– wetenschappelijk onderbouwing
– enkele korte oefeningen

4 – weekse cursus Mindfulness / Emotionele intelligentie
Introductiecursus Mindfulness / Emotionele intelligentie: een goede start om te ervaren wat mindfulness inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. De cursus bestaat uit 4 avonden met veel uitleg en oefeningen.
Een mooie eye-opener!

8 – weekse cursus Mindfulness + Stiltewandeling
Verdiepingscursus Mindfulness / Emotionele intelligentie: een mooie manier om Mindfulness eigen te maken en te integreren in jouw leven. Jouw commitment bepaald hier het succes. De cursus bestaat uit 8 avonden van 2,5 uur waarin veel tijd en aandacht wordt besteed aan persoonlijke ervaringen en wensen.
Coaching op basis van ervaring + stiltewandeling + cursusmateriaal.

Stiltewandeling
Voor diegenen die een van de Mindfulnesscursussen volgen of hebben gevolgd. De dag bestaat uit lopen (in stilte) en enkele meditaties (zit- en loopmeditatie) + meditatieve bewegingsoefeningen. Er wordt gedurende de middag niet gesproken, behalve in het laatste half uur, waarin ervaringen worden uitgewisseld.

Data, tijden en kosten
4 – weekse cursus Mindfulness / Emotionele intelligentie:
– zondag 13, 20 en 27 september en 4 oktober, 20.00 -22.30 uur, kosten 65,-

8 – weekse cursus Mindfulness + Stiltewandeling:
– donderdag 10, 17 en 24 september, 1, 8, 15 en 29 oktober en stiltewandeling zondag 29 november, 20.00 – 22.30 uur, kosten 175,-

Stiltewandeling: 6 september en 29 november, 13.00 – 17.00 uur, kosten 20,-